bani

3 metode de a creste numarul de cliente pentru serviciile tale

3 metode de a creste numarul de cliente pentru serviciile tale 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Numarul de cliente fericite si multumite este indicativul succesului afacerii tale, insa, cateodata nu este de ajuns sa fii cea mai priceputa in arta aplicarii unghiilor cu gel, ci este nevoie sa ai si cateva cunostinte despre cum sa iti atragi si pastrezi clientele fidele afacerii tale.

In primul rand, merita sa investesti ceva banuti si sa iti creezi cateva brosuri personalizate, sau carti de vizita cat mai inedite si inspirate de arta manichiurii, pe care sa le imparti strategic. Chiar daca unele persoane nu vor apela niciodata la serviciile tale, le poti lasa o carte de vizita pe care sa o dea unei prietene. Tot la capitolul vizibilitate, fie poti sa imparti fluturasi in zona in care lucrezi, insa cel mai eficient mod de a-ti face reclama in ziua de astazi este cu ajutorul platformei Facebook, mai ales ca acum poti plati cativa dolari pentru ca postarea ta sa fie afisata mai multor persoane.

O alta idee excelenta este sa studiezi piata inainte si sa incerci sa iti creezi ofertele de asa maniera incat sa iesi in avantaj. De exemplu, daca la alte saloane constructia unghiilor + modelul costa 150 de lei, poti crea o oferta limitata, pentru primele 50 de cliente care vin la tine, in care cu 100 de lei vor beneficia de constructia unghiilor, model si o sedinta de masaj al mainilor (poti invata de pe youtube cateva tehnici de masaj rapide).

Nu in ultimul rand, cel mai important este sa iti construiesti relatii cu clientele tale. Asta inseamna nu doar sa tii minte cum le cheama pe fiecare, insa chiar sa fii sociabila si sa te faci placuta, sa te mulezi in functie de personalitatea fiecarei cliente. Manichiuriste pricepute sunt destul de multe, insa daca reusesti sa construiesti o prietenie cu clientele tale, atunci garantat acestea se vor intoarce la tine de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *