7 modele pe care le poti purta in anul 2016

7 modele pe care le poti purta in anul 2016 2.50/5 (50.00%) 4 votes

Trendurile in materie de unghii cu gel sunt foarte schimbatoare, insa spre fericirea noastra anumite modele tind sa revina in voga dupa o anumita perioada de timp. Am gasit pentru tine cele mai cautate modele din acest sezon, pe care trebuie neaparat sa le incerci cu prima ocazie!

animalprint

Modelul animal print a revenit in forta de cateva luni, iar in combinatie cu nuante de oja pastelate si cateva inimioare minimalistice, va rezulta o manichiura fresh si tinereasca.

paris

Cand spui romantism este imposibil sa nu te duci cu gandul la minunatul Paris si la Turnul Eiffel, iar acest model incorporeaza perfect celebrul reper parizian. Alaturi de unghiile cu buline creaza o manichiura romantica si jucausa, perfecta pentru primavara.

aztec

Inspiratia azteca s-a remarcat si in creatiile marilor case de moda, iar acum a fost transpusa si in arta unghiilor cu gel. Acest model este usor de realizat, insa foarte placut vizual si iesit din comun.

geometric

Formele geometrice sunt nelipsite in acest sezon, insa pentru a te face remarcata te sfatuiesc sa realizezi acest model cu ajutorul unei oje lucioase in partea de jos , iar in partea de sus a unghiei sa folosesti o oja mata pentru un efect puternic.

inrelief

Trebuie sa recunosc ca m-a uimit ingeniozitatea acestui model, la prima vedere destul de simplu, insa imediat se remarca designul in relief care scoate aceasta manichiura din anonimat. Acest model merge de minune pe orice forma a unghiei si in combinatie cu o multime de culori.

pastel

Culorile pastelate sunt printre cele mai cautate, in special nuantele de verde-albastrui ce reamintesc de mare. Acest model este ideal daca deja esti cu gandul la mare, dar vremea nu este inca potrivita, putand sa o asezi pentru moment pe unghiile tale.

modelmireasa

Am decis sa includ si o manichiura perfecta pentru viitoarele mirese. Delicata, dar cu destule detalii cat sa atraga atentia, acest model superb va complimenta de minune orice tinuta de mireasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *