Cat sa ceri pentru serviciile tale

Cat sa ceri pentru serviciile tale 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Un subiect foarte interesant si usor tabuu in sfera internetului este cat exact ar trebui sa ceri clientelor tale pentru serviciile pe care tu le prestezi.

Raspunsul nu este foarte simplu, deoarece cativa factori influenteaza acest aspect.

In primul rand, trebuie sa fii onesta in ceea ce te priveste si sa iti dai seama de cunostintele si gradul tau de pregatire.

Daca esti incepatoare si nici nu ai urmat vreun curs specializat de aplicat unghii, atunci cel mai probabil ca lucrezi de acasa sau te deplasezi acasa la clientele tale.

Daca clienta este cea care vine la tine atunci in jur de 50 de lei este suficient pentru o sedinta de constructie a unghiei cu gel si 30-40 de lei pentru o sedinta de intretinere.

Daca modelul pe care aceasta si-l doreste este mai complicat sau necesita accesorii speciale, atunci poti creste la 60-70 de lei sedinta.

La aceste sume, poti adauga 10-20 de lei, chiar si 30, in functie de zona in care va trebui sa te deplasezi pentru a-i oferi clientei o manichiura la domiciliu.

Daca in schimb ai ceva experienta in spate si poti sune tare si raspicat ca te pricepi la ceea ce faci, ba chiar ai si cateva diplome de la cursuri acreditate in domeniu, atunci si pretul pe care il vei cere va fi mai mare.

In general, incearca sa nu sari de 150-200 de lei maxim, deoarece vrei totusi sa iti atragi clientele, care de banii astia ar putea sa se duca linistite la un salon de lux.

Si aici este aplicabila regula pretului marit daca accepti sa te deplasezi la domiciliu.

Nu in ultimul rand, nu uita intotdeauna sa fii draguta cu clientele tale, pentru ca ceea ce iti doresti este sa fii recomandata, sa capeti experienta in domeniu si sa ajungi sa castigi un salariu stabil din aceasta meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *