articol_lampi

Cea mai buna lampa UV pentru unghii cu gel

Cea mai buna lampa UV pentru unghii cu gel 3.90/5 (78.06%) 31 votes

Lampi UV pentru unghiile tale cu gel

Pentru orice manichiura cu gel ai neaparat nevoie de o lampa cu lumina UV. Practic, lumina UV se regaseste in mod natural in razele emanate de Soare, care ne bronzeaza si care ne sunt absolut vitale pentru viata pe pamant. In interiorul unei lampi UV aceasta lumina este mult mai puternica, efectul ei fiind potentat si astfel gelul de pe unghiile tale ajunge sa se intareasca in cateva minute. Inainte de toate, iti recomand ca din cand in cand sa folosesti pe maini, cu aproximativ 40 de minute inainte de a-ti aplica gelul pe unghii o crema de protectie UV pentru ca pielea ta sa nu fie afectata prea tare.

Astazi am decis sa iti recomand cateva lampi cu lumina UV, de calitate, pentru a merge la sigur atunci and te gandesti sa iti achizitionezi o lampa UV pentru tine sau pentru cineva drag.

  1. Lampa Led 1WMai multe detalii in magazin

lampa1w

Aceasta lampa portabila este perfecta pentru voiaj, daca, de exemplu, trebuie sa te deplasezi des atunci cand realizezi unghii cu gel, sau pur si simplu vrei sa o poti lua dupa tine in bagaj in orice situatie. Dezavantajul sau este ca va trebui sa introduci cate o unghie, pe rand, insa, pe de alta parte, timpul de uscare este intre 10 si 30 de secunde!

Functioneaza cu 3 baterii AAA si este foarte practica, mai ales datorita pretului, de 69,90 de lei.

  1. Lampa UV 36W W-8 – Mai multe modele aici!

lampa36w

Aceasta lampa UV este ideala pentru a introduce toata mana o data si are in interior captuseala din oglinzi pentru a spori eficienta ledurilor. Aceasta vine cu un timer incorporat, de 120 de secunde, care odata ce ajunge la capat, stinge si lumina. Pretul este foarte atractiv, doar 64,90 de lei!

  1. Lampa 36W cu doua pozitii de timer W-NF – Disponibila in acest magazin

lampa36w_2

Aceasta lampa este de asemenea captusita cu oglinzi pentru o mai buna uscare a gelului UV, iar mai mult are o tavita detasabila atat pentru o mai buna curatare, cat si pentru a fi accesibila in cazul pedichiurilor. In plus, aceasta are doua timere, unul de 90 de secunde, iar altul de 120 pentru a controla mai bine timpul de uscare. Pretul este convenabil, de 159,90 de lei.

  1. Lampa UV 36W cu ventilator si display W-9

lampa_36w

Aceasta lampa intra deja in categoria lampilor UV profesioniste – timerul este ajustabil intre 5 si 600 de secunde, lampa beneficiaza de un display care iti afiseaza cu acuratete setarile si este livrata impreuna cu patru neoane de 9W, toate acestea la un pret acceptabil de 249,90 de lei!

  1. Lampa CCFL/Led 45W

lampaled

Am decis sa inchiei acest top cu Ferrari-ul lampilor UV. Aceasta lampa este potrivita atat pentru gelul UV, cat si pentru gelurile led, soak off sau ojele permanente.

Lampa are un neon CCFL de 12W si neaone UV foarte puternice de 33W, din aceasta cauza timpul de uscare al unghiilor tale va fi foarte scurt: intre 10 si 60 de secunde! Mail mult, aceasta lampa nu se incalzeste, nu degaja caldura si nici nu consuma foarte multa energie.

Toate acestea la un pret pe masura beneficiilor, desigur, 649 de lei, insa transportul este gratuit, iar ledurile UV se vor arde foarte greu, avand o durata de viata de peste 35.000 de ore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *