greseli

Cele mai frecvente greseli in constructia si intretinerea unghiilor cu gel

Cele mai frecvente greseli in constructia si intretinerea unghiilor cu gel 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Fiecare femeie care investeste bani si timp pentru a avea o manichiura cu gel, se asteapta nu doar la modele interesante sau la unghii realizate fara cusur, ci, cel mai important, se asteapta si sa ii reziste manichiura cel putin doua saptamani.

Pun accent pe aceast aspect, deoarece diferenta dintre o manichiura clasica si una cu gel este tocmai faptul ca aceasta din urma rezista mult mai mult timp.

Daca clientelor tale li se rup unghiile sau se ciobesc, tot tu suferi, deoarece trebuie sa ii si refaci lucrarea gratis, iar acea clienta s-ar putea sa nu te mai caute. Tocmai din acest motiv, este important sa folosesti  materiale de calitate, o lectie de baza ce trebuie invatata cat mai repede pentru a asigura succesul afacerii tale.

De asemenea, pentru a evita ruperea unghiilor, trebuie sa iti perfectionezi tehnica de aplicare a gelului pe unghie, mai precis etapa in care formezi ,,cocoasa” unghiei, acela fiind si punctul de rezistenta. Pentru a capata experienta, exerseaza pe un deget fals si urmareste cat mai multe filmulete pe youtube pentru a te specializa in timp

O alta greseala, din pacate des intalnita, insa despre care nu prea se vorbeste, este pregatirea necorespunzatoare a ustensilelor si a unghiilor. Asa cum am discutat in articolul despre aplicarea unghiilor cu gel, inainte, unghia trebuie pilita bine si degresata, iar cuticulele trebuie impinse cu un bat special.  In ceea ce priveste ustensilele pe care le folosesti, acestea trebuie dezinfectate temeinic, atat dupa fiecare clienta, insa si inainte de a fi folosite, daca au stat ceva timp in sertar.

Pentru asta iti recomand sa ai mereu la indemana o solutie speciala pentru dezinfectarea ustensilelor.

Infectiile sau ciupercile care se pot forma din aceasta cauza sunt greu de tratat iar unghia de multe ori nu se reface niciodata complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *