Cele mai noi si extravagante modele de unghii cu gel!

Cele mai noi si extravagante modele de unghii cu gel! 4.00/5 (80.00%) 2 votes

De cand manichiura cu gel a devenit atat de populara, modelele de unghii au fost in continua evolutie si schimbare, trecandu-se de la un trend la altul cu viteza luminii. Daca la inceput toate femeile adoptau o forma dreptunghiulara a unghiilor, acum la mare cautare sunt unghiile stiletto, precum si accesoriile 3D special create pentru a fi aplicate pe unghia construita. Mai jos iti prezint cateva trenduri noi aparute, care au facut deja furori si care si-au castigat un numar impresionant de adepte in cel mai scurt timp!

Unghiile “de sticla”


modelsticla3 modelsticla2 modelsticla1

Acest trend a luat nastere in Coreea de Sud, tehnica constand in folosirea unui gel asemenator sticlei pentru a creea efectul de cioburi de pe unghiile tale. Trebuie sa recunoastem ca unghiile arata suberb, insa in ultima poza, constructia unghiei false in intregime “din sticla” ne infricoseaza putin, insa daca te simti curajoasa atunci foloseste-o ca inspiratie si creaza-ti propriul stil!

Unghiile sub forma de dulciuri

candynails

Fie ca e vorba de printuri inspirate de fructe, sau de deserturi delicioase, precum faimoasele cupcakes, modelele de unghii au evoluat dincolo de efectul vizual puternic, mergand spre stimularea centrilor nervosi ai gustului. Un astfel de exemplu este chiar in aceasta poza, care te duce imediat cu gandul la bomboane si la gustul delicios al ciocolatei!

“Bubble nails”

bubblenails

Acest trend este poate cel mai controversat de pe aceasta lista, impartind femeile in doua tabere. Cele care il adora si nu se pot satura de el si cele care prefera sa ramana la o forma cat de cat apropiata de unghia naturala.

“Ghearele de diva”

diva

Asa cum iti spuneam si mai sus, forma stiletto a unghiei ramane in continuare fruntasa in trenduri, insa pentru a fi cat mai speciala trebuie sa adaugi cat mai multe ornamente 3D, in combinatii cat mai iesite din comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *