kitprofi

Kit profesional pentru manichiura cu gel – totul intr-un singur pachet!

Kit profesional pentru manichiura cu gel – totul intr-un singur pachet! 3.33/5 (66.67%) 3 votes

In acest articol ma voi adresa in special profesionistelor, acelora dintre voi care au dus constructia unghiilor cu gel mai departe de un simplu hobby, devenind un veritabil job.

Stiu cat este de greu sa iti gasesti ustensilele perfecte, care sa fie si ieftine si bune, insa nu te lasa pacalita de fel de fel de oferte prea frumoase ca sa fie adevarate, ci alege mereu produse de cea mai inalta calitate.

In acest articol iti voi prezenta cateva kit-uri profesionale pentru constructia si intretinerea unghiilor cu gel sau acryl, alcatuite din produse renumite, calitative, insa la un pret corect pentru ceea ce ofera. Arunca o privire mai jos si alege-l pe cel care se potriveste nevoilor tale, luand in considerare si bugetul tau, dar si ceea ce vei primi la achizitionarea pachetului.

  1. Kit Acryl 4PRO – Nr. 4

kitacryl

Acest kit se axeaza pe constructia unghiei din acryl, cele 8 variante de acryl venind in intampinarea nevoilor tale indiferent de clientela, fiind asigurata pe termen lung.

In plus, kitul contine si celelalte solutii si ustensile indispensabile, precum Brush cleaner, dehidratant, primer, diverse pile si buffere, precum si o pensula si un sablon. Pachetul este disponibil la pretul de 443 de lei cu TVA.

  1. Kit unghii cu gel UV 2M – Nr. 02

kit2m

Destinat incepatorilor, acest pachet contine o lampa UV, 4 geluri UV, doua buffere, doua pile, lichid de fixare, o pensula, primer si sablon. Toate aceste produse, cumparate separat ajung la pretul de 643 de lei, insa prin achizitionarea kit-ului vei cheltui doar 506 lei, iar transportul este gratuit!

  1. Kit Premium Maxi

kitcupio

De la gel de constructie, gel make up cover, gloss gel, pana la solutii bonder, cleaner, tipsuri naturale, cleste, pile, buffere, pensula, sabloane, bol de manichiura, betisoare de trandafir si servetele speciale, acest kit iti acopera toate nevoile! Iar cand in pachet este inclusa si o lampa UV de inalta calitate, toate la pretul de 534 de lei, in loc de 628, nici nu trebuie sa mai stai pe ganduri inainte de a-l comanda!

  1. Kit Cupioneer Maxi

setmaxi

Pachetul Cupioneer este ideal pentru incepatoare, avand toate produsele de baza pentru aplicarea unghiilor cu gel. Acest kit are avantajul de a include si un deget pentru exersat cu tips sau fara tips, precum si banda de protectie a degetelor. Atunci cand comanzi ai optiunea de a alege culoarea gelului de modelare, precum si tipul de primer, cu sau fara acid. Pretul de 379 de lei este excelent!

  1. KIT Cupio Basic Maxi

setbasic

Alternativ fata de pachetele anterioare, acest kit are inclus in el ulei de cuticule, carusel cu pietricele argintii si colorate, abtibilde 3D nail art si perie pentru deprafuit, pe langa celelalte ustensile esentiale. De asemenea, lampa UV 36W marca Cupio este insclusa in pachet, toate acestea la pretul de 411 lei, in loc de 514 lei!

  1. Kit GelLack Maxi

kitgellack

Acest pachet se axeaza pe manichiura cu oja semipermanenta, in oferta regasind toate ustensilele necesare unei astfel de manichiuri. In pretul avantajos de 442 de lei intra oja semipermanenta base gel si top coat, 4 culori diferite de oja semipermanenta, doua tipuri de pile, primer, acetona si o lampa UV cu 4 tuburi Soft Touch.

  1. Kit „All you need”

kitallyouneed

Daca nu ai nevoie de toate ustensilele din aceste kit-uri, atunci iti recomand acest pachet avantajos, care contine primer cu acid, nail bonder, base bonding gel, sculpting gel, gel make-up cover, 3 geluri colorate la alegere si gloss & go Flexible, toate la pretul de numai 265 de lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *