unghiiairbrush5

Modele de unghii cu gel facute cu airbrush

Modele de unghii cu gel facute cu airbrush 3.64/5 (72.73%) 11 votes

Unghiile cu modele sunt foarte populare. Iar manichiura cu gel care are ceva in plus fata de una obisnuita, cu oja, este mai rezistenta, ceea ce inseamna ca te poti bucura de unghii frumoase mai mult timp.

Modelele de unghii facute cu airbrush au castigat si ele popularitate deoarece este mai usor sa pictezi unghiile cu un astfel de aparat. În plus, pentru ca se folosesc stencil-uri, un aparat de airbrush minimalizeaza timpul de creare a modelului. Iata 5 modele de unghii cu gel facute cu airbrush.

Ustensilele le poti gasi in acest magazin.

unghiiairbrush1

Un model creat cu airbrush este acesta. Se poare realiza cu ajutorul unui stencil si a aparatului de pulverizat vopsea. Pentru un efect pretios poti adauga lac cu sclipici pe o parte a unghiei la final. Chiar daca modelul este simplu, efectul creat este elegant si sofisticat.

unghiiairbrush2

Modelele geometrice sunt la moda si anul acesta. Poti crea aceste modele in degrade cu un aparat de airbrush. Un astfel de model aduce un plus de structura tinutei tale. Iar degradeul creeaza un efect foarte interesant.

unghiiairbrush3

 

Simbolurile tribale au revenit in trend. Iar daca acestea sunt imprimate pe o unghie in culori vii, in combinatiile promovate de Lisa Frank deja bifezi doua trenduri. Unghiile in culorile curcubeului cu un model tribal intr-o culoare contrastanta te vor transforma intr-o adevarata papusa Barbie.

unghiiairbrush4

 

Unghiile cu model floral sunt mereu de actualitate. Te poti juca cu tipul de floare, cu culorile si contractul. Însa intotdeauna rezultatul va fi feminin si senzual. Cu ajutorul aparatului de airbrush intreaga procedura va dura mai putin, iar floarea va fi mai bine definita.

unghiiairbrush5

Degradeul este modalitatea cea mai simpla de a avea unghii interesante si simple fara sa trebuiasca sa le faci nimic in plus. Un degrade mat este extraordinar pentru femeile care doresc sa fie altfel.

O manichiura cu gel realizata cu airbrush este mai rapida si mai exact decat pictura traditionala. Din acest motiv, daca iti doresti un model complicat care necesit multe culori, este ideal sa apelezi la acest aparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *