Polygel Gelish – viitorul manichiurii cu gel

Spune-ti parerea

Polygel este o inovatie in materie de manichiura cu gel are poate fi aplicat ca prelungire a unghiei naturale pentru a oferi lungimea pe care toate femeile si-o doresc sau poate fi folosit pentru a crea unghii intregi. Formula este cu 23% mai usoara decat cea a acrilicului si 16% mai usoara decat cea a gemului traditional.

Uite un filmulet demo:

Astfel, nu veti simti acel efect al unghiilor grele daca alegeti acest tip de gel. În plus, acest ti de gel este si mai flexibil, fara sa faca rabat de la durabilitate. Acest gel incearca sa imite unghia naturala din toate punctele de vedere, adaugand rezistenta deoarece creatorii isi doresc ca femeile sa se simta cat mai confortabil daca folosesc produsul lor.

Formula Polygel este all in one, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de mixuri speciale pentru ca nu contine monomeri. Ceea ce inseamna ca este perfecta pentru a lucra cu ea in orice mediu, fara a avea nevoie de instrumente suplimentare. De asemenea, acest gel sta unde il pui si il poti modela pana la 3 ore deoarece se intareste doar sub lampa cu raze UV. Aceasta calitate il face perfect pentru toate femeile care incerca pentru prima data acest tip de manichiura chiar si acasa si nu au mana formata.

Daca doriti modele pe unghii, trebuie sa stiti ca Polygel permite uzul de geluri colorate deasupra lui. Prin urmare, puteti avea unghii flexibile si mai usoare dar rezistente dar si modele interesante. Cu Polygel puteti crea elegantele si clasicele manichiuri frantuzesti cu succes: deoarece culorile pe care le ofera sunt alb intens, alb pal, roz pal, roz intens si un roz care imita culoarea pielii.

Pentru ca vine intr-u tub si nu in cutiuta precum gelul clasic, aveti mai mult control asupra dozajului. Prin urmare, nu veti folosi niciodata prea mult produs. De asemenea, pentru a contura acest gel, nu trebuie sa il tineti in baie de acetona, care usuca foarte tare pielea ci doar sa il piliti pana cand ajungeti la forma dorita.

Creatorii Polygel Gelish au dorit sa scoata pe piata un produs rezistent si durabil care sa nu fie complicat de utilizat si sa satisfaca toate nevoile femeilor.

Prin urmare, acest gel este mai usor si mai flexibil, imitand unghia naturala, dar care nu se rupe la fel de usor, nu are nevoie de acetona pentru a le da forma si manichiura poate fi infrumusetata cu usurinta cu geluri UV de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *