Unghiile cu gel care iti vor lasa prietenele masca

Unghiile cu gel care iti vor lasa prietenele masca 3.81/5 (76.25%) 16 votes

Trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi abia asteptam sa aparem cu ceva nou si inedit si sa primim complimentele de rigoare, iar la capitolul manichiura lucrurile stau fix la fel. Din aceasta cauza m-am decis sa iti prezint cele mai interesante inovatii in materia unghiilor cu gel in special, fie te vei decide sa incerci si tu trendul, fie daca aplici unghii cu gel, vei decide sa iti cumperi si tu unul dintre produsele interesante de mai jos pentru atragerea clientelor in cautare de factorul Wow!

nailbot

Prima oprire este Nailbot de la Preemadonna, un robotel, asa cum ii zice si numele, care iti va imprima pe fiecare unghie in parte un model ales de tine cu ajutorul telefonului personal. Acest robotel asteapta inca sa vada lumina zilei, insa te poti inscrie pe lista de asteptare aici http://www.preemadonna.com/gonailbot pentru a-l primi imediat ce va fi lansat. Tot pe acest site poti vedea cum functioneaza masinaria minune.

manichiuraculumini

A doua inovatie este manichiura cu gel si lumini LED incorporate, mai dificil de realizat, insa nu imposibil. Efectul este unul cu adevarat uimitor, modelul unghiilor fiind luminat de dedesubt cu ajutorul unor folii speciale cu luminite LED. Pentru ca aceasta manichiura sa fie si mai spectaculoasa, poti incrpora lumina in povestea ilustratiei de pe unghii, cum ar fi o iminioara luminata pe un ursulet sau o constelatie cu stelute LED. Iata aici si un filmulet care descrie tehnica de aplicare a acestor luminite.

elektranails

Ultima aparitie in domeniu sunt unghiile de la Elektra Nails care iti permit sa folosesti unghia precum un stylus, adica vei putea sa interactionezi cu ecranul smartphone-ului tau. Acestea sunt aplicate pe unghia naturala precum tipsurile si vin si in varinta gri, pe care apoi le poti colora cu ce oja vrei tu, sau vin si cu diverse modele deja aplicate pe ele, la pretul de aproximativ 18 dolari setul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *