Inovatia anului 2016 in materie de unghii


In sfarsit putem spune ca manichiura nu va mai fi niciodata la fel datorita noii oje spray de la Nails Inc. Da, ati citit bine, de acum vom scapa de corvoada pictarii unghiilor una cate una si de minutele, care par infinite, pana la uscarea in totalitate a manichiurii.

Noua tehnica a luat nastere tocmai din aceasta cauza, pentru ca era nevoie de prea mult timp pentru creearea unei manichiuri perfecte, timp pe care din pacate, tot mai multe femei nu il mai au la dispozitie. Dar sa trecem direct la miezul problemei si sa vedem ce stie sa faca acest spray miraculos.

In primul rand, trebuie sa stii ca tot va mai fi nevoie sa aplicati un strat de base coat pe fiecare unghie, deoarece oja este creata sa adere la acesta in momentul pulverizarii, insa fiind transparent acest pas nu ar trebui sa iti ocupe prea mult timp. Pasul doi este pulverizarea pe fiecare unghie in parte,de la o distanta de aproximativ 20 de cm, fara a va face probleme daca se coloreaza si pielea din jurul unghiei. Dupa aplicarea spray-ului este recomandat sa aplici un strat de lac protector. Dupa ce si acesta s-a uscat, spala-te pe maini cu apa calduta si sapun pentru a indeparta excesul de culoare de pe degete sau si mai simplu, foloseste un servetel umed.

Producatorul a lansat de curand mai multe nuante din care poti alege, toate fiind la acelasi pret, 10 lire pentru un tub de 50 de ml, un pret destul de moderat, mai ales ca aceasta oja este foarte utila in situatii de urgenta, cand trebuie sa ai o manichiura impecabila, dar nu ai deloc timp.In plus, tot de pe site-ul celor de la Nails Inc., poti sa iti achizitionezi si un lac de unghii 2 in 1 ce poate fi folosit si ca base coat si ca top coat, la pretul de 8 lire.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.